måndag 5 maj 2008

Långt mellan inläggen...

Livet fullkomligt rusar på och det har satt sina spår...har stundtals svårt att sova och har ibland haft hjärtklappning. Men nog om det..

Snart är det dags för sonens tre skolbesök, något han verkligen ser framemot. Den blivande resurspedagogen har hälsat på i förskolan vilket är jättebra! Då känner han igen någon när han kommer dit.

På torsdag är det dags för sjukgymnastuppföljning. Detta gör vi en gång i halvåret och trots att det egentligen är en test av sonens motoriska förmåga älskar han det. Han skuttar runt och hoppar, byggerbanor, sparkar boll som aldrig förr.

På torsdag skall jag ha telefonkontakt med försäkringskassan angående vår nya ansökan av vårdbidrag. Den skickades för övrigt in den 20:e februari, alltså nästan tre månader sedan. Vi som är lovade besked inom fyra månader. Tror inte ett dugg på att de fixar det!
Jag kan sannerligen säga att det inte är något jag ser framemot. Har på åtta A4 sidor skrivit om sonens alla tillkortakommanden, jämfört med barn i samma ålder och ändå måste de ha kompletterande uppgifter. Hua!

Väntar ochså på Microarray svaret, det är nu 15 veckor sedan det skickades iväg. Finns det inga kvarnar som mal fort????

Nä, nu skall här inhaleras m.m. för sonen har ju lyckats bli kraftigt allergisk mot björkpollen också!

So long till nästa gång!

Inga kommentarer: